Η Αργυρώ Τσιλιά έχει πραγματοποιήσει σπουδές στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης και η διπλωματική της διατριβή επικεντρώνεται στη διαστημική αρχιτεκτονική. Πιο συγκεκριμένα, μελετά τον σχεδιασμό και τη βιωσιμότητα των ερευνητικών εγκαταστάσεων προσομοίωσης διαστημικών αποστολών (αναλόγων).

Από τον Μάρτιο του 2021, συμμετέχει στο πρόγραμμα "NewSpace Pioneers" και είναι υπεύθυνη οργανωσιακής προόδου του οργανισμού. Από τον Φεβρουάριο του 2020, είναι διδάσκουσα του μαθήματος Διαστημικής Αρχιτεκτονικής του εκπαιδευτικού προγράμματος διαστημικής Lunar Caves Analog Test Sites - Greece (LCATS - Greece), της επιτροπής "Space Programs" του οργανισμού.

Κατέχει γραφιστική εμπειρία δυο ετών με αρκετά patches ανάλογων διαστημικών αποστολών, καθώς και είναι σύμβουλος γραφιστικών στην φοιτητική ομάδα DIR (Democritus Industrial Robotics) του Δημοκρίτου Πολυτεχνείου. Επίσης, είναι γραφίστρια και υπεύθυνη της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της επιτροπής "Marketing and Communications" του οργανισμού.

Έχει συνεργαστεί με το εργαστήριο ευφυών μεταβαλλόμενων περιβαλλόντων (TUC Tie lab) σε STEM δραστηριότητες για το ερευνητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ του Δήμου Αθηναίων και για τις ημέρες “Επιστήμης και Τεχνολογίες για παιδιά δημοτικού” του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τέλος, διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία ως επιτηρήτρια Αγγλικών εξετάσεων στον ιδιωτικό τομέα.

Αργυρώ Τσιλιά - Μέλος &
Υπεύθυνη Οργανωσιακής Προόδου

  • LinkedIn

GREEK NEWSPACE SOCIETY

is a non profit organization dedicated to the research, the cultivation of knowledge and learning, as well as the cognitive and academic promotion of technologies in the field of NewSpace.

CHAPTER BYLAWS OF THE GREEK NEWSPACE SOCIETY

Connect With Us

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
Contact Us

© Copyright © GREEK NEWSPACE SOCIETY - 2019 - 2021