ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ CAREER ASTRONAUT!

Ο Ελληνικός Σύλλογος Νέας Διαστημικής Οικονομίας σε συνεργασία με την εταιρεία AdvancingX φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον διαγωνισμό Career Astronaut Competition.

Η AdvancingX είναι μια ιδιωτική εταιρεία, με έδρα το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, που στοχεύει στην προώθηση της εφαρμογής του ανθρωποκεντρικού σχεδιασμού ομάδων, της απόδοσης των ομάδων και των αποτελεσμάτων μέσω της έρευνας και των μετρήσεων των ανθρώπινων παραγόντων.

Ο διαγωνισμός ‘Career Astronaut’ δέχεται υποψήφιους με υπόβαθρο σε STEM επιστήμες και τους εκπαιδεύει σε διάφορες τοποθεσίες στη Γη. Χρησιμοποιώντας τους προηγμένους αλγόριθμους Organisational Team Index (OTI) και τη μηχανική μάθηση, δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές ομάδες πληρωμάτων για την εξερεύνηση του διαστήματος.

Η Συνεργασία του Ελληνικού Συλλόγου Νέας Διαστημικής Οικονομίας με την εταιρεία AdvancingX δίνει σε περισσότερους από 700,000 Έλληνες την δυνατότητα να συμμετέχουν στον διαγωνισμό Career Astronaut Competition και να διεκδικήσουν την θέση τους σε μία υποτροχιακή πτήση.

Δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο και μην ξεχάσετε να αναφέρετε το "Greek NewSpace Society" ως πηγή παραπομπής κατά τη διαδικασία εγγραφής σας!

GREEK NEWSPACE SOCIETY

is a non profit organization dedicated to the research, the cultivation of knowledge and learning, as well as the cognitive and academic promotion of technologies in the field of NewSpace.

CHAPTER BYLAWS OF THE GREEK NEWSPACE SOCIETY

Connect With Us

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
Contact Us

© Copyright © GREEK NEWSPACE SOCIETY - 2019 - 2021