Μαρκέλλα Μπούρμπου - Ταμίας Δ.Σ.

Η Μαρκέλλα Μπούρμπου είναι τελειόφοιτη στο τμήμα Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 

Το 2018 συμμετείχε στη διοργάνωση του πρώτου TEDx του ΓΠΑ "TEDxAUAthens 2018" ως Delegate Services Director. Από το 2017 έως το 2019 διετέλεσε μέλος της φοιτητικής οργανωτικής επιτροπής της Ομάδας Εθελοντισμού του ΓΠΑ ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Δικτύων της ομάδας. Τον Οκτώβριο του 2018 συμμετείχε στην εκπροσώπηση της Ομάδας Εθελοντισμού στο 10ο forum του προγράμματος Nantes Creative Generations (NCG) στη Νάντη της Γαλλίας με στόχο την προώθηση του εθελοντισμού στα Πανεπιστήμια και την ενθάρρυνση της καινοτομίας των νέων της Ευρώπης.

 

Τον Απρίλιο του 2020 αποφοίτησε από το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης "NewSpace Pioneers 2019/20" του Greek NewSpace Society. Η συμμετοχή της ολοκληρώθηκε με προφορική παρουσίαση της εργασίας «Μικροβιολογία και Βιοασφάλεια στο Διάστημα».
 

Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τον pαδιοερασιτεχνισμό και τα Μαζικά Ελεύθερα Διαδικτυακά Μαθήματα (MOOCs). Ενασχολείται επίσης ερασιτεχνικά με την αστρονομία και συμμετείχε στη 12η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων (ΠΕΕΑ) τον Ιούλιο του 2018 στο Δρυμώνα Θερμού Αιτωλοακαρνανίας.

  • LinkedIn

GREEK NEWSPACE SOCIETY

is a non profit organization dedicated to the research, the cultivation of knowledge and learning, as well as the cognitive and academic promotion of technologies in the field of NewSpace.

CHAPTER BYLAWS OF THE GREEK NEWSPACE SOCIETY

Connect With Us

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
Contact Us

© Copyright © GREEK NEWSPACE SOCIETY - 2019 - 2021